KONTOLINK FOR REVISORER OG BOGHOLDERE

Spar tid på bilagsindsamling

Vil du gerne undgå at bruge tid på at rykke dine kunder for manglende bilag? Kontolink sætter bilagsindsamlingen på autopilot, så du frigør mere tid til at rådgive dine kunder. Samtidig slipper både du og dine kunder for at stresse over bilagene op til momsfrister, når de løbende bliver bogført.

Hvordan har andre revisorer og bogholdere optimeret deres tid med Kontolink?

Sådan sparer Kontolink dig tid i hverdagen:

Slut med at spilde tid på bilag

Kontolink indsamler automatisk bilag fra dine kunder og matcher med den tilhørende banktransaktion. Det er slut med at bruge tid på at rykke dine kunder for manglende bilag.

Banken har altid ret

Kontolink integreres med dine kunders bank og matcher løbende bilag med posteringer. Banken har altid ret, så bilag og indbetalinger findes i realtid ud fra bankdata. Kundernes regnskab er derfor altid opdateret og afstemt.

Altid opdateret mangelliste

I Kontolink har du altid en fuldt opdateret liste over hvilke bilag der er håndteret, og hvilke du skal følge op på. Ingen ubehagelige overraskelser. Så kan du med ro i sjælen bruge mere tid på de spændende opgaver.

Altid styr på dårlige betalere

Hjælp dine kunder med at holde styr på dårlige betalere. Du har altid det fulde overblik over dine kunders indbetalinger og hvilke fakturaer, der mangler betaling. Indbetalingerne bogføres automatisk, når pengene lander på din kundes konto.

Slut med krøllede & manglende kvitteringer

Du slipper for at være “den sure bogholder,” der rykker dine kunder for manglende kvitteringer. Nu kan kvitteringerne foreviges på farten - og krøllede og bortkomne kvitteringer er et overstået kapitel.

Forbinder til din kontoplan

Kontolink samarbejder med de systemer, du allerede bruger bl.a. Dinero, e-conomic, Uniconta, e-mails og Dropbox. På den måde kan du samle det hele et sted, og effektivisere tiden du bruger på bogføring.

Udenlandsk valuta er ingen bekymring

Handler dine kunder i forskellige valutaer? Det er intet problem. Kontolink klarer også de udenlandske valutakurser, og matcher stadig bilag med banktransaktion helt automatisk.

Slut med dobbeltarbejde

Med auto-afstem er dobbeltarbejde og spildtid et ovestået kapitel. Vi fjerner automatisk de transaktioner, du allerede har behandlet i dit regnskabsprogram.

FULDT OVERBLIK OVER DINE KUNDER

Du har adgang til alle dine kunder med et enkelt login

Du får dit eget administratorlogin til Kontohub, hvor du har det fulde overblik og kan tilgå hver enkelt kunde. Det gør brugen af Kontolink nem og effektiv for dig. I Kontohub kan du også dele eventuel mangelliste over bilag med dine kunder, så du hurtigt kan få styr på manglende bilag. 

Se hvor nemt det er at effektivisere administrativt arbejde:

Invester 8 minutter af din tid nu
– og få mere tid i hverdagen fremover.

Christina kan imødekomme sine kunders behov med Kontolink

Det sparer mig for meget bøvl og besvær, at jeg kan skræddersy brugen af Kontolink til hver enkelt kunde.”
– Christina Knudsen, Partner og Regnskabskonsulent, Avernus

Book os til en online introduktion

Overvejer du om Kontolink er et godt match til dig og din virksomhed? Så book en online samtale med os, hvor vi sætter tid af til at gennemgå Kontolinks funktioner og muligheder på din skærm.

Vælg et tidspunkt, der passer i din kalender og få en uforpligtende snak med en af vores søde medarbejdere, der sidder klar til at svare på dine spørgsmål.