Vælg startdato i Kontolink

Når du tilføjer din bank til Kontolink, hentes der som standard banktransaktioner for de 30 seneste dage.

Når du tilmelder dine bilagskilder, henter Kontolink som standard mails og dokumenter 44 dage tilbage i tid.

Hvordan ændrer jeg startdatoen?

Det er muligt at ændre den standard dato som Kontolink vælger ved oprettelse.

Datoen afgør hvor langt tilbage Kontolink henter transaktioner og bilag.

Du kan ændre datoen ved at følge 3 simple steps:

Tryk på menuen

Menuen fremgår øverst til venstre i din Kontolink aftale med 3 vandrette linjer.

Tryk på "Indstillinger"

“Indstillinger” er ud for tandhjuls-ikonet.

Vælg "Startdato"

Her kan du ændre startdatoen.

Der kan gå et par minutter før Kontolink har hentet alle transaktioner og bilag, afhængig af hvor mange du har liggende.

Hvilken startdato skal jeg vælge?

Du kan selv vælge hvilken dato du ønsker at starte fra. Typisk vil det give mening at vælge ud fra, hvor langt du er i dit regnskab.