Saldotjek i Kontolink

Saldotjek giver dig et simpelt overblik af banksaldoen i Kontolink, sammenlignet med saldoen i dit regnskabssystem. Du kan derfor nemt og direkte i Kontolink, tjekke om der er en difference mellem banksaldo og regnskabssystem, som du skal være opmærksom på.

Sådan virker Saldotjek

Her finder du Saldotjek

Du får Saldotjek frem ved, at trykke på “Saldo” i toppen af din transaktionsliste i Kontolink.

Herfra vælger du den ønskede dato for, at sammenligne banksaldoen med saldoen i regnskabs systemet. Saldotjek viser saldo pr. dato ud fra banken i Kontolink, ud fra e-conomic, samt differencen her imellem.

Du kan vælge at få en PDF kvittering som dokumentering af bank afstemningen, ved blot at trykke “Hent opgørelse” .

Saldotjek er en funktion, du som revisor/bogholder kan få adgang til på aftaler med over 100 transaktioner om måneden, eller ved at have en fast aftale med Kontolink.

Såfremt du har en eller flere kunder, hvor du ønsker Saldotjek, så ring til os på 71 99 97 70 eller skriv på: hello@kontolink.com, så finder vi den bedste løsning til dig.

OBS: Saldotjek kan ikke benyttes sammen med regnskabssystemet dinero.