Sådan tilføjer du Dropbox som kilde

Vores avancerede bilagssporhund kan finde bilag i en Dropbox-mappe efter dit ønske.

I denne artikel vil vi fortælle dig hvordan du sætter det op.

Step-by-step guide

Åbn menuen

1. For at tilknytte Dropbox som kilde skal du finde “Bilagskilder” i menuen

→

Under bilagskilder

2. Her vælger du “Tilføj ny” Tryk herefter på Dropbox

←

Tilknyt ny bilagskilde

3. Vælg herefter på Dropbox

→

Forbind med Dropbox

4. Tryk på “Start.”

←

Log ind på Dropbox

5. Login med de oplysninger, der er tilknyttet din Dropbox.

→

Giv tilladelse

6. Giv Kontolink adgang til at forbinde med din Dropbox. Vores app læser kun filer i den mappe, du selv vælger

←

Vælg mappen Kontolink skal forbinde til

7. Marker den mappe, dine bilag ligger i ved at trykke på cirklen til venstre for mappen. Du kan også lade Kontolink søge i alle dine mapper i Dropbox.

8. Tryk Gem når du har valgt den rette.

→

Sådan!🎉

Herefter vil du kunne se, at Dropbox står som “Tilknyttet” under dine bilagskilder!