Send dine Kontosnap billeder til mail

Kontosnap kan bruges til at scanne kvitteringer direkte til din e-mail. Dette er især smart, hvis du ikke har et Kontolink login.

Følg guiden her for, at se hvordan du får sendt Kontosnaps til din e-mail.

Send Kontosnaps til e-mail

Download og åben Kontosnap

Du downloader Kontosnap i App Store eller Google Play.

I bunden kan du vælge “Klik her for at sende bilag til en valgfri e-mail”.

Tast e-mail adresse

Her taster du den e-mail du ønsker at scanne bilag til.

Tryk på kameraet

Nu er du logget ind.

For at komme i gang med at scanne bilag, kan du trykke på kameraet nederst til højre.

Tag din første snap

Nu kan du scanne dit første bilag, og det vil blive sendt til din e-mail.