Revisor/bogholder: Styr dine medarbejders adgang

Skal du som revisor/bogholder give dine medarbejdere eller kollegaer adgang til Kontolink, kan du nemt styre hvad de har adgang til.

Alt efter hvad du ønsker, så er der 3 måder det kan sættes op på:

1. Alle kollegaer/medarbejdere skal have adgang til alle kunder
  2. Kollegaer/medarbejdere skal kun have adgang til egne eller enkelte kunder
  3. Nogle medarbejdere skal have adgang til alle kunder og andre kun til enkelte kunder.

1. Alle skal have adgang til alle kunder

Hvis alle skal have adgang til det hele, så skal du blot ind på din admin aftale – oftest hedder den jeres firmanavn og så “(Admin)” efter firmanavnet. Eksempelvis “Steffens Revisionsfirma (Admin)”.

Her går du ind i menuen øverst til venstre, herefter “brugere” og så inviterer du dem der skal have adgang. De inviterede vil herefter modtage en mail, hvor de guides til at oprette sig. De vil kort herefter få adgang til alle firmaerne.

2. Kun adgang til egne eller enkelte kunder

Såfremt adgang kun skal gives til specfikke kunder, så håndteres dette under det enkelte firma, som medarbejderen skal have adgang til. Her går du i menuen øverst til venstre og “brugere”. Herefter indtaster du navn og mail på personen der skal have adgang.

Dette gentages på de enkelte firmaer, som vedkommende skal have adgang til.

Se hvordan du inviterer enkeltvis under her, eller følg samme fremgangsmåde som når en kunde skal invitere deres revisor/bogholder til Kontolink.

3. Et mix af ovenstående: Både nogle med adgang til alt og andre til enkelte

Har du nogle medarbejdere som skal have adgang til det hele, så gør du som punkt 1). Til dem der kun skal have adgang til specifikke aftaler, så gør du som vist i 2).

Her finder du invitér funktionen i Kontolink

1.  Klik på menuen øverst til venstre (de 3 vandrette streger)
  2. Herefter vælg “Brugere”

3. Tast nu navn og e-mail på personen som du ønsker at invitere.

Sådan! Nu har du fået inviteret personen til Kontolink.

Invitationen til Kontolink, vil se således ud: