Kontomail til bilag i Kontolink

I Kontolink indsamler vi alle dine bilag, så det bliver nemmere og hurtigere for dig at komme videre med regnskabet.

I den forbindelse, har du mulighed for at have en decideret “Kontomail” (bilagsindbakke), hvor du kan videresende dine bilag til.

Kontomail giver rigtig mening for dig som:

• Har mere end 1 mailadresse, hvor du modtager fakturaer/bilag
  • Modtager fakturaer/bilag i din almindelige mailindbakke, som du også bruger til andet end bilag
  • Ikke ønsker, at Kontolink skal have adgang til alle dine mails
Med en dedikeret bilagsindbakke får du nemmere styr på dine bilag – de skal alle bare sendes videre til din Kontomail, ligemeget hvor du har modtaget bilaget henne.

Sådan finder du din Kontomail

I din Kontolink-menu, trykker du på “Bilagskilder”.

Her kan du se “Kontomail”. Ved at  trykke på pilen, får vist din Kontomail-adresse.

Her vises din Kontomail.

Du kan med fordel trykke på knappen “Kopier e-mail”, så du nemt kan kopiere den direkte ind i din mail.

Fremadrettet kan du sørge for, at videresende alle bilag som du modtager i din mail hertil.

For at gøre det hele endnu lettere, kan du opsætte filtre i din indbakke, så de automatisk bliver videresendt til din Kontomail.

Guides til at filtrere videresendelse af e-mails:

Du kan også gemme din Kontomail-adresse som en kontaktperson i dit mailsystem, så du hurtigt kan finde adressen frem, når du vil videresende et bilag.

Din egen unikke Kontomail

Kontomail er lavet som en unik mail med en mailadresse, som umiddelbart ikke er til at gætte. Vi har lavet det på den måde for at undgå, at uvedkommende har mulighed for at gætte din Kontomail og sende uønskede mails eller bilag.