KontoBox til bilag i Kontolink

I Kontolink indsamles dine bilag. Dette kan ske ud fra flere bilagskilder.

Det kan f.eks. være fra din indbakke og gennem Kontosnap. Alle bilag som Kontolink indsamler, vil blive samlet i din Kontobox. På den måde har du dine bilag samlet, og kan altid finde dem frem.

Sådan finder du din Kontobox

Du finder din Kontobox i din Kontolink menu.

Din Kontobox kan du bl.a. benytte til at:

Søg efter et ønsket bilag ved f.eks. et bestemt datointerval, en særlig tekst, en specifik bilagskilde eller dokument type.

Bemærk: Når du søger efter bilag i Kontobox, vil du kun få vist bilag, som endnu ikke er blevet godkendt. Ønsker du at søge blandt godkendte bilag også, skal “Inkluder brugte bilag” slås til.

Du kan læse mere om, hvordan du benytter søgefunktionen her:

Søg dit bilag frem

Kontobox til mobilen

Åbn din browser på telefonen, og vælg i menuen “Kontobox”
eller
Hop direkte til din Kontobox via dette link: Kontobox