Inviter en ekstra bruger til din Kontolink aftale

Du kan nemt invitere dine kollegaer, medarbejdere, bogholder eller noget fjerde til din aftale i Kontolink. Det gør du på 4 simple steps ved at følge denne guide:

Sådan gør du

1. Tryk på menuen på de 3 streger øverst i venstre hjørne.

→

2. Tryk på “Brugere”

←

3. Vælg “Inviter bruger”.

→

4. Tast navn og e-mail på den person, som du ønsker at invitere.

Du vil her tage stilling til, hvilken brugerrolle og hvilke opgaver, som brugeren skal oprettes med.

←

Læs mere om brugerroller her.

Læs mere om tildeling af opgaver her.

Wupti! Den inviterede bruger vil nu få et link, som de kan acceptere, og vil herefter have adgang til aftalen i Kontolink.