Genvejstaster i Kontolink

Effektivitet, effektivitet, effektivitet. Det er noget af det, der driver os i Kontolink.

Derfor har vi lavet genvejstaster til dig som bruger Kontolink, så du kan optimere processen yderligere.

Genvejsmenu i Kontolink

Når du trykker på punktum (.) mens du befinder dig i Kontolink eller Kontohub, får du mulighed for nemt og hurtigt at komme til forskellige steder i Kontolink.

Du kan scrolle ned i listen via piletasterne, og markere dit endelige valg med “enter”.

Kontolinks genvejstaster

Shift + G = Godkend (Også til at godkende, hvis man ønsker at fortsætte uden bilag)

Shift + I = Ignorér (Afstem)

Shift + K = Vælg kategori

Shift + N = Skriv note

Shift +  = Forrige transaktion

Shift + ↓ = Næste transaktion

Shift + T = Ændre bogføringstekst

Shift + H = Kontohub

Punktum (.) = Åbner genvejsmenu

Er der en særlig genvejstast, du går og drømmer om?

Lad os vide det!

Skriv til os på hello@kontolink.com eller ring på 71 99 97 70.