Automatisk forslag til kategorier i Kontolink

Kontolink kommer med automatiske forslag til kategorier,  så du slipper for at vælge kategori, hver gang du ønsker at godkende en transaktion.

Transaktion og bilag vil herefter blive oprettet som en postering i dit regnskabssystem, med den korrekte konto tilknyttet.

Kontolink lærer løbende din arbejdsgang at kende, og kan ud fra dine (og andre Kontolink brugeres) tidligere valgte kategorier, foreslå en kategori for dig – helt automatisk.

Hvad er en kategori?

Kategorierne er vores måde at koble op til dit regnskabssystems kontoplan. Kontoplaner bruges til at inddele udgifter i et regnskab. Det kan f.eks. være en konto for kaffe, personalepleje eller brændstof.

Vi matcher så du kan bogføre, uden at skulle huske alle de særlige numre i din kontoplan.

Aktiver automatiske kategori forslag

Aktiver automatiske forslag

Det er muligt at slå til/fra om Kontolink skal foreslå kategorier automatisk. Du kan ændre på funktionen således:

Åbn menuen i øverste venstre hjørne.

Vælg “Indstillinger”

Slå “Foreslå automatisk en kategori” til.