Kontolink samarbejder med Nordea

Et skulderklap fra Nordea

Hos Kontolink har vi altid haft et stort fokus på banken – nu sætter Nordea også fokus på Kontolink og det er vi rigtig begejstret for. Det er et kæmpe klap på skulderen og en bekræftelse af at Kontolink skaber værdi – nu også for Nordeas kunder. 

Et vigtigt og stærkt samarbejde

Fra den spæde start har Kontolink tænkt bankerne ind i app’en og funktionerne. Bankerne er de tunge drenge i klassen, når vi bevæger os indenfor regnskab og bogføring. Men de er ikke blege for at kigge fremad og søge digitale løsninger, der kan gavne deres kunder. Det er netop her, at forbindelsen til Kontolink opstår.

Kontolink ser nemlig rigtig mange muligheder i samarbejdet med bankerne. “Banktransaktioner er en essentiel del af regnskabet i de små virksomheder, og med udgangspunkt i banken har vi mulighed for at gøre regnskabet nemmere, mere opdateret og afstemt på forhånd” fortæller Kim Agger, CEO og stifter af Kontolink, og fortsætter: “Det er et vigtigt samarbejde, som giver rigtig god mening og så er det selvfølgelig også super fedt, at Nordea ser værdien i vores app.”

Kontolink vil gøre hverdagen nemmere for endnu flere

Det nye samarbejde henvender sig især til Nordeas mindre erhvervskunder. En af grundtankerne bag Kontolink er, at det skal være et nemt og simpelt værktøj, man let kan komme i gang med. 

De virksomheder, som virkelig får gavn af Kontolink er de mindre virksomheder, der som udgangspunkt har op til 10 medarbejdere. Hos disse virksomheder kan vi virkelig se, at vi gør en forskel, da det er dem, som bruger mest tid på bilagsjagt og manuelle opgaver. Disse tidsrøvere hjælper vi dem af med og det er vores plan, at hjælpe endnu flere.

”Vi har en ambition om, at nå så mange erhvervskunder som muligt med vores løsning. Aftalen med Nordea giver os adgang til et bredt udsnit af de danske erhvervsdrivende, og vi glæder os til at hjælpe bankens erhvervskunder med at få et nemt og retvisende overblik over deres regnskab og bilag,” siger Kim Agger.