Kontolink og Spar Nord går sammen om at hjælpe de mindre virksomheder

Spar Nord og Kontolink går sammen om at hjælpe mindre virksomheder som kæmper med bogholderiet og bilagene. 

I Kontolink går vi op i at have glade kunder, og derfor er det en fornøjelse at kunne slå hovederne sammen med banken, der i 2018 havde de mest tilfredse erhvervskunder

Især fordi vi nu ved, at de kunder bliver endnu mere tilfredse 😉

Spar Nord bliver dermed endnu en stor danske bank, der ser ideen bag automatisk indsamling af bilag og hvordan det skaber et frirum for de mindre virksomheder, når de laver regnskab. 

Kim Agger, direktør i Kontolink, siger om samarbejdet, at “Det er et stort skridt i den rigtige retning, at vi nu har indledt et samarbejde med Spar Nord, da vi kan drage stor nytte af hinandens erfaring i arbejdet med at skabe et endnu stærkere produkt til bankens kunder”

Kontolink hjælper de mindre virksomheder

“Vores ambition er at levere løsninger til vores kunder, som hurtigt skaber værdi i det daglige. Med Kontolink får vi ikke alene en app, som med sit enkle og brugervenlige design er let at integrere i en mindre virksomhed uanset størrelse, men som kunderne også hurtigt kan drage nytte af til at effektivisere trivielle og forretningstunge processer til fordel for udvikling og digitalisering af eksisterende samt nye processer, der kan skabe mærkbare forbedringer i det daglige,” lyder det fra Martin Bach, direktør for forretningsudvikling i Spar Nord

Kontolink henvender sig særligt til små og mellemstore virksomheder, der har brug for hjælp til at få styr på regnskabet. Spar Nords erhvervskunder vil blive gjort opmærksomme på den automatiske bilagsindsamling allerede fra første dag de er kunder hos banken.

På den måde stiller Spar Nord sig sammen med Nordea i front når det kommer til at omfavne de nye fintech-løsninger der skaber glæde og gavn hos kunderne. 

Læs også nyheden hos Spar Nord

For mere info kontakt da

Kim Agger, kag@kontolink.com, tlf: 20 43 10 01