Bogføring til tømrer

Som tømrer har du nok at se til med arbejdssopgaver, kunder og generelle daglige udfordringer. Bogføring bør ikke være en af dem. Kontolink er designet til at gøre bogføring nemt, effektivt og tidsbesparende. Med den stigende digitalisering af erhvervslivet er det vigtigt at have de rette værktøjer til at håndtere finansielle opgaver. Dette giver dig mulighed for at optimere din arbejdsdag og fokusere på det, du elsker mest – dit håndværk.

Automatiseret bogføring – fremtidens måde

Kontolink automatiserer dit regnskab, så du kan fokusere på det, du gør bedst – at være tømrer. Slut med manuel vedhæftning af bilag. Kontolink finder automatisk bilag i din mail, fra dit mobilkamera og i din Dropbox, og derefter matches de med dine bankposteringer. Dette sikrer, at du altid har styr på dine bilag, og at dit regnskab altid er opdateret. Disse ting er med til at lette en stor byrde med bogføring, mens det gør det muligt for dig at bruge mere tid på dit håndværk og mindre tid på papirarbejde.

Fuldt overblik over dine transaktioner

Med Kontolink tages der udgangspunkt i transaktionerne fra din bank. Dette betyder, at saldoen i dit regnskab altid er korrekt, hvilket giver dig det nødvendige overblik over din virksomhed. Når en kunde betaler en regning, holder Kontolink styr på indbetalingen, så dupræcis ved, hvem der skal rykkes for betaling.

Integration med dine foretrukne regnskabssystemer

Kontolink samarbejder med de systemer, du allerede bruger, såsom Dinero, e-conomic, Uniconta, Billy og mange flere. Dette gør det nemt at sætte dit regnskab på autopilot, spare tid og minimere manuelle fejl.

Kom nemt i gang

Det tager under fem minutter at komme i gang med Kontolink. Du skal blot forbinde det med din mail, din bank og dit regnskabssystem. Derefter kan du nyde godt af et automatiseret regnskab, der frigiver dig dyrebar tid.

For en tømrer, der ønsker at minimere tiden brugt på bogføring og maksimere effektiviteten, er Kontolink det ideelle værktøj. Med automatiseret bilagsindsamling, opdateret regnskab og nem integration, gør Kontolink bogføring til en leg.