Bogføring og regnskab til malere

Kontolink er en bogføringssoftware som ved hjælp af automatisering,  kan hjælpe dig med at spare en masse tid på tidskrævende bogføringsaktiviteter.

Automatiseret bogføring

Malere kan opleve  fordelene ved  Kontolinks automatiserede bogføringssystem. Ved at automatisere processen kan der spares en masse tid på bogføring og samtidig kan manuelle fejl elimineres. hvilket giver mere tid til at fokusere på forretningen.

Flere konti på én platform 

Kontolink giver malere mulighed for nemt at have flere firmaer eller bankkonti forbundet. Uanset om du ønsker at tilføje et nyt firma eller en ny bankkonto, kan du nemt gøre det via Kontolink.

Integration med regnskabsprogrammer

Kontolink er kompatibelt med populære regnskabsprogrammer som e-conomic, Billy, Uniconta og Dinero. Dette gør det nemt for malere at integrere deres økonomiske data og holde styr på finanserne.

Kontosnap på flere konti 

Med Kontosnap funktionen kan malere nemt skifte mellem forskellige konti og sørge for, at alle økonomiske transaktioner er korrekt registreret.

Tilpasset support og vejledning

For mange malere kan økonomi og bogføring virke som en udfordrende opgave. Kontolink forstår dette og tilbyder derfor skræddersyet support og vejledning til malere. Med trin-for-trin vejledninger og en dedikeret supportafdeling er malere sikret hjælp, når de har brug for det.

så alt i alt om du er en maler, der arbejder alene, eller ejer en større malervirksomhed, kan Kontolink hjælpe dig med at effektivisere din økonomistyring. Med automatiseret bogføring, nem kontooprettelse, integration med populære regnskabsprogrammer og skræddersyet support er Kontolink den ideelle partner for malere, der ønsker at fokusere mere på deres håndværk og mindre på papirarbejde.