Gratis webinar! Automatisér dit regnskab med Billy og Kontolink. 7. marts kl. 14:00. Tilmeld dig nu.

Automatisk bilagsindsamling og bogføring

Kontolink tager udgangspunkt i transaktioner i banken og finder automatisk de tilhørende bilag fra mail, Dropbox og mobil. Når du godkender bilaget i Kontolink, bliver posteringen overført til Billy regnskabsprogram – klar til bogføring i Billy regnskabsprogram

Slip for manuelle processer og spar tid

Bogføring uden hovedpine

Kontolink finder automatisk bilagene og matcher dem løbende med udgifter i banken - du skal bare godkende dem.

Styr på indbetalinger fra kunder

Du behøver ikke at holde øje med netbanken. Kontolink registrerer og overfører automatisk indbetalinger, når pengene lander banken.

Scan nemt dine kvitteringer

Slut med mapper fyldt med kvitteringer. Brug Kontosnap på mobilen til kvitteringer og få dem afstemt automatisk med banken.

Hvordan fungerer Kontolink og Billy? Se demo her

SPAR TID OG FRUSTRATIONER

Regnskab på farten

Du sparer tid og undgår manuelle fejl med Kontolink. Kontolink henter dit bogføringsgrundlag fra email, Dropbox og fra billeder taget med Kontosnap på mobilen, og matcher dem automatisk med transaktioner i banken. Når du godkender matchene i Kontolink, bliver de oprettet som posteringer med bilag i Billy. Du kan med andre ord bogføre bilag løbende med ét klik.

SLIP FOR BANKAFSTEMNING

Få et opdateret og korrekt regnskab

Kontolink indsamler, opbevarer og håndterer alle bilag løbende, som du skal bruge til din bogføring. Fra Kontolink kan du godkende og overføre posteringer, der allerede er afstemt i banken. Da Kontolink tager udgangspunkt i banken, har du altid et fuldt opdateret og afstemt regnskab, hvor du har overblikket over, hvilke bilag der mangler.

Book os til en online introduktion

Overvejer du om Kontolink er et godt match til dig og din virksomhed? Så book en online samtale med os, hvor vi sætter tid af til at gennemgå Kontolinks funktioner og muligheder på din skærm.

Vælg et tidspunkt, der passer i din kalender og få en uforpligtende snak med en af vores søde medarbejdere, der sidder klar til at svare på dine spørgsmål.