Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

KontoTalk #3: Fintech

Der er fuld fart over feltet i den danske fintech-verden. Og det er forståeligt. Vi bliver mere digitaliserede og sætter større krav til automatisering i vores hverdag. Og vores finanser må nu engang være noget, vi alle sammen gerne vil have styr på. Vi gider bare ikke bøvle med det og bruge tid på det. Vi forventer i stigende grad, at de mange digitale løsninger gør det problemfrit for os at holde styr på økonomien.

Når vi taler om teknologi og digitalisering, der hjælper os med en given opgave –  hvorfor er det så vigtigt at tale om fintech?

Det er det, fordi du – uanset om du er interesseret i teknologi og finans eller ej – uundgåeligt har fintech i dit liv. Fintech er financial technology. Eller finansiel teknologi. Det kendetegner en række apps, programmer og virksomheder, der arbejder i krydsfeltet mellem den finansielle og den teknologiske verden. 

Kort sagt er det en teknologi, der behandler finansiel data

Du har også fintech i dit liv

Er du virksomhedsejer? Alle virksomheder laver regnskab, betalinger og lønoverførsler. Er du studerende? Hjemmegående? Sygeplejerske? Alle mennesker har en bank, optager lån og handler ind. Fordi du gør disse ting, har du fintech i din hverdag. Tænk blot på hvor meget en app som MobilePay har forandret din hverdag. MobilePay har ændret på hele vores måde at håndtere penge på. Uanset om vi interesserer os for fintech eller ej, så har vi altså taget det til os. Og vi storforbruger det i vores hverdag.

Hvad er fintech i Kontolink?

Kontolink er essensen af fintech. Eller fintech er essensen af Kontolink. Vi er sat i verden for at udvikle teknologi, der behandler finansielle data med et mål om at spare dig for store mængder spildtid og besvær i hverdagen. Grundet vores godkendelse fra Finanstilsynet som kontooplysningstjeneste kan vi med vores teknologi hente transaktioner direkte fra banken og automatisere regnskabet.

Hvad betyder udviklingen af fintech for dig?

Den helt store gevinst for dig når vi taler om udvikling af fintech branchen, er uundgåeligt, at det eliminerer bøvl og besvær og sparer dig store mængder tid. 

Udviklingen af den danske fintech branche betyder mere automatisering og bedre grundlag for den indsamlede data. Det sikrer brugeroplevelser i verdensklasse og ikke mindst sikrer det en stor tidsbesparelse for os alle i hverdagen.