Kontolink får ny bolig

Med flere glade brugere og flere medarbejdere blev det nødvendigt med nye græsgange. Kontolink er netop flyttet fra Copenhagen Fintech Lab til Usertribes bopæl på Langebrogade 4.

En tidligere militærbygning lyder måske ikke som det mest naturlige miljø for en fintech-virksomhed, men det er ikke desto mindre der vi nu drikker vores kaffe, hjælper vores kunder og udvikler vores løsning.

Ånden i Copenhagen FintechLab har været en stor inspirationskilde og har været fundament for blandt andet Fintechpakken. Men tiden var inde til forandringer.

Se en rundvisning ved vores CEO Kim Agger her:

Et tegn på vokseværk

Det er kun naturligt, at man flyver fra reden når man bliver voksen. Vokseværk i Kontolink betyder et behov for mere plads, og valget faldt nemt på den smukke bygning fra 1800-tallet 

Selvom det kun lige akkurat er på den anden side af gaden fra FintechLab, så gør det for os en kæmpe forskel. Og så var flytningen ikke sværere end at tage computeren i hånden og vandre i flok over vejen.

Vi er kun lige landet, og nogle af os har stadig svært ved at finde rundt. Men vi kan finde kaffemaskinen og vores kontor – behøver man så egentlig mere? 

For jer der bruger Kontolink betyder det ikke så meget – andet end vi nu har mere arbejdsro til at finde på nye tiltag og et miljø, der skaber kreativitet og engagement.

Kom meget gerne forbi og se vores kontorer – så giver vi en rundvisning og en kop kaffe