Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ny funktion: Kontolink indbetalingsregistrering

Kontolink gør din hverdag nemmere
med automatisk registrering af indbetalinger

Afspil video

Er du træt af at bruge lang tid på håndtering af indbetalinger? Og de manuelle processer der følger med?

Så skal du pudse brillerne, fortsætte med at læse og forberede dig på at få mere tid i din hverdag. 

Vi ved, at din tid er værdifuld og at du har mange andre opgaver, der skal klares i løbet af dagen. Med Kontolink indbetalingsregistrering får du dag-til-dag overblik over dine kunders indbetalinger. Det betyder, at du konstant er opdateret og sparer tid, da indbetalingerne automatisk godkendes og registreres i regnskabssystemet, helt uden at du behøver løfte en finger. 

Kontolink udrydder manuelle tidsrøvere

Idéen bag er ret simpel. Har Kontolink fundet et match mellem en indbetaling og et bilag, så godkendes det automatisk. Det er smart fordi:

  • Du har fuldt overblik over dine kunder og hvem, der har betalt og ikke har betalt
  • Du sparer tid og kan trygt overlade registreringen til Kontolink
  • Du kan løbende holde øje med forfaldne indbetalinger og hurtigere rykke kunder 

Kontolink arbejder konstant på at nytænke arbejdsgange og automatisere processer, så du kan bruge din tid optimalt og effektivt. Derfor lytter vi også ekstra godt til den feedback vi får undervejs. Det har resulteret i udviklingen af denne funktion til de brugere, som ønsker automatiseret hjælp til håndtering af indbetalinger fra kunder. 

Indbetalingsregistrering Kontolink

Simpelt, nemt og tilpasset dit behov

Kontolink indbetalingsregistrering kommer i tre varianter, som tilpasses dit behov ud fra det antal transaktioner din virksomhed har per måned. Det kræver ingen ekstra opsætning i banken og dine indbetalinger bliver automatisk registreret i regnskabssystemet. 

Det er simpelt og nemt at komme i gang med, og kan som altid prøves gratis i 30 dage. Vil du også have styr på dine bilag og udgifter, så hjælper Kontolink dig også med det.